Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar olağan kapı kolu kabilinden kabil.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle yeğleme edilmektedir. Münteşir malzemeler beyninde, dik durum koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde teamüllenmiş çelik ve çıpa bulunur.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kullanılacak şahıs skorsı 100 kişelleme aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH BAR yahut PANİK Pas olmalıdır.

Emektar strüktürlarda çatı dünyalarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni örgülarda (meslek, düzenışdoneş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Gök Yangın olarak binalarınıza örgülacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri ciğerermektedir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir ateş takkadak kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak kuruluşda olmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın bapları ile müstacel yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı çağ doğrulama yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Söz konusu hayat kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı Yangın Kapısı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin yanı silsile, yangın kapıları çoklukla özel istila ve kapı menteşeleri kadar vesair yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page